Audiorecorder

Deel deze pagina

Marantz audiorecorder, een hoge kwaliteit solid-state opname-apparaat dat achtergrondgeluid en ruis reduceert. Het is uitgerust met een draagbeugel, twee externe micro's dat toelaat interviews, vergaderingen, enz. kwaliteitsvolle manier op te nemen. Het apparaat kan zowel op batterijen als op stroom werken.

Audiorecorder

• Gebruik

voor het afnemen van interviews, opnemen van vergaderingen, enz.

• Type

Marantz, PMD 660

• Accessoires

Draagtas, Stroomkabel, USB-kabel, Hoofdtelefoon, 2x Microfoon

• Aantal